Privacybeleid

We behouden ons het recht om deze privacyverklaring op elk gewenst moment te wijzigen. Als we wijzigingen aanbrengen in deze privacyverklaring, stellen we de nieuwe versie en eerdere versies beschikbaar op https://wabisabishop.nl/privacybeleid/, zodat je kunt zien wanneer welke wijzigingen zijn aangebracht.

Privacyverklaring Versie 1.0

Over WABI SABI SHOP
WABI SABI SHOP is een Webshop die zich richt op de online verkoop van Beauty en Wellness producten. 

Privacyverklaring en contact
Wij doen er alles aan om jouw privacy te respecteren en de vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens te behouden. We verwerken bewust zo min mogelijk gegevens van jou en hebben diverse beveiligingsmaatregelen genomen.

Deze privacyverklaring geldt als je contact met ons opneemt en/of klant bij ons wordt.
In deze verklaring wordt per situatie weergegeven welke gegevens we verzamelen en voor welk(e) doel(en), hoe lang wij de gegevens bewaren en welke beveiligingsmaatregelen wij hebben genomen. Ook kun je inzien wat jouw rechten zijn en welke acties je kan ondernemen.

Lees deze privacyverklaring goed door. Dan weet je wat er met je gegevens gebeurt.
Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@wabisabishop.nl.

Jouw persoonlijke gegevens
WABI SABI SHOP hecht veel waarde aan jouw privacy. Daarom spannen wij ons in om bij het gebruik van onze diensten jouw privacy zo goed mogelijk te waarborgen. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Ook geven wij informatie over de juridische grond op basis waarvan wij jouw gegevens verzamelen en vertellen wij hoe lang wij deze bewaren.

Als je onze webshop bezoekt

Reacties plaatsen

Als bezoekers reviews plaatsen op de site, verzamelen we de review gegevens, het IP-adres en enkele gegevens (de browser usersagent string) voor het opsporen van spam.

Waarom wij jouw gegevens verzamelen
Wij verzamelen jouw reacties, zodat anderen deze kunnen lezen. Het plaatsen van reviews geeft jou de mogelijkheid jouw mening te geven en anderen te enthousiasmeren of informatie te geven over jouw bevindingen van een afgenomen product.

Toestemming 
Het schrijven en het publiceren van een review wordt door ons als expliciete toestemming beschouwd. Het schrijven van een review gebeurt in de meeste gevallen uit eigen beweging en de geschreven review wordt door jou, als gebruiker, middels publicatie openbaar gemaakt. Het staat jou, als gebruiker, vrij om de review op elk gewenst moment te verwijderen.

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?
Wij bewaren jouw reviews zo lang als nodig is. De reviews kunnen op elk gewenst moment worden verwijderd.

Contactformulieren
Indien je ons contactformulier invult, worden de volgende gegevens bewaard: naam, voornaam, straat, huisnummer, woonplaats, postcode, e-mailadres, telefoonnummer en het bericht wat je hebt ingevuld.

Waarom wij jouw gegevens verzamelen
Inzendingen via het contactformulier worden gebruikt voor het verlenen van service aan onze klanten.

Toestemming 
Het schrijven en het publiceren van een contactaanvraag wordt door ons als expliciete toestemming beschouwd. Het invullen van een contactformulier gebeurt in de meeste gevallen uit eigen beweging. Mocht dit niet het geval zijn dan verwijderen wij de gegevens direct, wanneer blijkt dat het om een misverstand gaat.

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?
Inzendingen via het contactformulier worden bewaard zo lang als nodig is voor het afhandelen van de contactaanvraag.

Cookies
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Cookies kunnen zowel ‘permanent’ (blijvend), als ‘tijdelijk’ (sessie) zijn. Een permanente cookie zal worden opgeslagen en blijft van kracht tot de ingestelde afloopdatum van de cookie. Een tijdelijke cookie daarentegen zal aan het eind van de gebruikerssessie verdwijnen, wanneer de webbrowser afgesloten wordt. Indien je een account hebt en je inlogt op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. De cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid, zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw logininformatie en schermweergave opties. Login cookies zijn twee dagen geldig en cookies voor schermweergave opties één jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login twee weken bewaart. Zodra je uitlogt van jouw account, worden logincookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullend cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het zogenaamde ‘post ID’ in zich van het artikel wat je hebt bewerkt. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites
Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen van sociale media of berichten. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde als wanneer de bezoeker deze andere website bezoekt.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en jouw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud, als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics
Onze webhosting provider verzamelt geanonimiseerde analytics data. Deze data betreft het meten en registreren van het aantal bezoekers die in een bepaald tijdsbestek op onze website komen.

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?
Wanneer je een reactie achterlaat, dan wordt die reactie en de onzichtbare gegevens (metadata) van die reactie, zo lang als nodig is, bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren zonder dat we deze continu in de gaten moeten houden en wijzigen.

Van gebruikers die geregistreerd staan op onze website, bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Producten bestellen in onze webshop
Een aankoop in de webshop verloopt via een zogenaamde payment gateway provider. Deze provider verwerkt jouw betaalgegevens tijdens het aankoopproces. Wij werken, voor de verwerking van uw aankopen, samen met de partij MOLLIE. Bij het aankoopproces worden bepaalde gegevens die u verstrekt door MOLLIE verwerkt.

Wanneer jij als consument een betaling verricht via MOLLIE (Stichting Derdengelden MOLLIE) voor de aankoop van een product of dienst via onze website, worden de volgende persoonsgegevens verwerkt: betaalgegevens (IBAN en BIC), naam rekeninghouder, IP-adres en in sommige gevallen ook naam, adres, postcode, woonplaats, email adres, telefoonnummer, geboortedatum e.d.

Wanneer jij, als bezoeker, gebruik maakt van de website van MOLLIE, wordt alleen jouw IP-adres verwerkt.

Waarom wij jouw gegevens verzamelen
MOLLIE stelt ons, als organisatie, in staat om gemakkelijk transacties te verwerken op basis van de door jou gekozen betaalmethode. MOLLIE biedt daarnaast een reeks aan nationale en internationale betaalopties, zodat het voor jou, als klant, gemakkelijk wordt om een betaling bij ons te verrichten. Op die manier proberen wij jou te assisteren bij jouw aankoop en de gebruikerservaring voor jou een stuk makkelijker en prettiger te maken.

Meer informatie over het privacy beleid van MOLLIE kun je hier downloaden.

Toestemming en onze wettelijke verplichting
Voor wij overgaan tot het opslaan van jouw persoonlijke gegevens, wordt altijd om toestemming gevraagd. Daarnaast zijn wij wettelijk verplicht om een behoorlijke administratie bij te houden. Jouw gegevens hebben wij nodig, zodat een correcte factuur kan worden opgemaakt en de organisatie kan voldoen aan de wettelijke administratieplicht.

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?
De factuur met jouw gegevens wordt minimaal zeven jaar bewaard. Dit is wettelijk bepaald en is onderdeel van onze wettelijke bewaarplicht.

Als je je inschrijft op onze mailinglist
Via onze website kun je je inschrijven op onze mailinglist. Je ontvangt dan informatie over onze producten, klantrevieuws en leuke aanbiedingen van onze producten. Wij verzamelen hierbij jouw voornaam, achternaam en e-mailadres.

Waarom wij jouw gegevens verzamelen
Wij hebben voor het communiceren via e-mail, in ieder geval een geldig e-mailadres nodig. Ook vragen wij naar jouw voor- en achternaam, zodat wij onze mailinglijst verder kunnen personaliseren.

Toestemming
Wij vragen jou altijd vooraf om toestemming voor het mogen verzenden van onze nieuwsbrieven. Indien je geen expliciete toestemming geeft voor het mogen verzenden van nieuwsbrieven aan jouw adres, dan gaan wij hier niet toe over.

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?
Jouw mailadres wordt bewaard zolang wij deze nodig hebben voor het verzenden van informatie en jij er niet voor kiest om je uit te schrijven uit onze mailinglijst.

Beveiliging
We hebben passende beveiligingsmaatregelen genomen om je gegevens te beschermen. Onze website hebben we versleuteld, zodat gegevens die via de website worden verstuurd, niet zomaar onderschept kunnen worden. Daarnaast hebben we organisatorische en technische maatregelen genomen, door jouw informatie beveiligd op te slaan, zowel fysiek, als digitaal. Ook hebben we onze leveranciers zorgvuldig geselecteerd en goede afspraken gemaakt over de beveiliging en geheimhouding.

Jouw rechten
Je kunt altijd inzage krijgen in jouw persoonlijke gegevens, als we die hebben vastgelegd en je mag deze ook altijd laten aanpassen, verwijderen of laten overdragen. Wil je daar gebruik van maken? Stuur dan een mail naar info@wabisabishop en beschrijf duidelijk je verzoek. We controleren dan eerst of het verzoek echt van jou komt door een identiteitscheck uit te voeren en nemen je aanvraag vervolgens zo spoedig mogelijk in behandeling.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je echter ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens WABI SABI SHOP
WABI SABI SHOP
Televisieweg 64a
1322 AM ALMERE
06-15191112

Kvknummer: 72723270
IBAN: NL87RABO0333194071

 

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop