Het geheim van de Cactus olie…

Cactus Olie komt voort uit de vrucht van de cactusplant (Ficus-indica). Deze vrucht wordt ook wel de vijg genoemd.

In de vijg zitten zaden waaruit de olie wordt geperst. Dit klink simpel maar besef je dat de zaadjes maar zo’n 5% olie bevatten. Ook neemt het gehele productieproces van de zaadjes in de zon laten drogen tot aan het uitpersen ervan maar liefst 40 uur in beslag.

Er is ongeveer 1000 kilo aan cactusvijgen nodig om 1 miljoen zaadjes te verkrijgen. Hieruit wordt uiteindelijk 1 liter koudgeperste olie gehaald.

Je kan je dus wel voorstellen dat dit de meest kostbare olie ter wereld is.

Welke eigenschappen heeft deze Beauty Olie?

 rijk aan Omega 3 en Omega 6

  hoge concentratie vitamine E en F 

 hydrateert en trekt snel in  

  werkt ontstekingsremmend

  geschikt voor alle huidtypen 

Wat doet Cactus Olie voor jou?

 rimpels en fijne lijntjes nemen af

 vermindert wallen en kringen rondom de ogen

het maakt je huid zacht en soepel 

kalmeert en remt ontstekingen zoals bijv. eczeem 

  hydrateert en stimuleert celvernieuwing

Let op! Onze cactusvijg olie is biologisch en ECO-gecertificeerd. Er zijn andere cactusoliën in omloop waarbij cactusvijgolie wordt gebruikt maar waar o.a. jojoba of amandelolie aan wordt toegevoegd. Deze oliën zijn niet slecht of nep, ze hebben alleen niet de bovengenoemde eigenschappen behorende bij de 100% pure cactusvijg olie.

 

Nog heel even geduld…

 

Jouw pre-order kan bijna gedaan worden!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop